o nama projekti kontaktenglish

Grafika

Grafičari AFWT-a neće napraviti samo individualne elemente Vaše Internet prezentacije, već će takođe dizajnirati i kompletan izgled prezentacije, zajedno sa menijima za navigaciju. Mi skeniramo Vaše slike, uključujući i naučne ilustracije, mape, logotipe, ikone i sve vrste fotografija. Naš kolor skener visoke rezolucije garantuje da će Vaše fotografije i u digitalnom obliku biti čiste i da će se lepo videti na svakom kompjuteru koji je povezan na Internet.
Takođe, Vašim posetiocima neće biti dosadno jer čekaju satima da se prezentacija učita, zato što naši dizajneri znaju sve trikove da učine Vašu stranicu BRZOM!

 

Multimedija

Kako vreme prolazi, sajtovi na Internetu su sve napredniji. Polako nestaju stare i jednostrane, a umesto njih sve je više tzv. high-tech prezentacija. Savremeni Internet poduhvati su često izuzetno kompleksni i sadržajni, sa brojnim multimedijalnim elementima u domenu realizacije. Nisu to više samo cenovnici, opisi, preslikani leci i brošure, nego sofisticirani servisi koji izgledaju kao da su upravo namenjeni onima do kojih pristižu preko Interneta!
Da bi Vaše stranice ostavile dobar utisak na posetioce, dizajneri AFWT-a kreiraju i interaktivne segmente koristeći najnovije web tehnologije kao što su animirani GIF-ovi, Flash, PHP i SQL, JavaScript, CGI i CSS. Naravno, prave multimedijalne sadržaje AFWT obogaćuje profesionalno izrađenom zvučnom podrškom.

 

  o nama projekti kontaktenglish
Copyright © 1998-2002 AFWT