o nama projekti kontaktenglish

Veza

Postoji više načina da obezbedite sebi prisustvo na Internetu. Nije Vam potrebna "teška artiljerija" (skup hardver) da se prezentujete na Internetu. Doslovno, nisu potrebni ni kompjuter ni tehničko osoblje, pa čak ni pristup Internetu.
Uvid u uspešnost obezbediće Vam statistike posećenosti Vaše Internet prezentacije, kao i detaljni profil Vaših posetilaca (ko koristi koje informacije sa prezentacije), tj. posećenost pojedinačnih segmenata sajta.
AFWT je tu da posreduje između Vas i ovlašćenih dobavljača Internet usluga i može da garantuje da će Vaša prezentacija biti postavljena na brz i pristupačan server. Na taj način su Vaši reprezentativni podaci neprekidno dostupni javnosti. Udaljeno postavljanje prezentacije (remote hosting) znači i maksimalnu bezbednost Vaših poslovnih podataka - fizičku izolaciju Vašeg kompjutera ili mreže od opasnosti Interneta. Ukoliko izaberete ovu opciju, ostaje Vam još samo da odlučite hoćete li postaviti prezentaciju na besplatan server (pa zamarati korisnike neizbežnim reklamnim porukama sponzora servera) ili platiti simboličnu cifru dobavljaču Internet usluga za zakup prostora na njihovom serveru. Ta usluga se plaća direktno dobavljaču i na mesečnoj, odnosno godišnjoj je osnovi, a veličina prostora zavisi od potreba sajta.
Ukoliko odlučite da, uz stalan pristup Internetu, postavite prezentaciju na Vaš kompjuter, administratori AFWT-a mogu da povežu, obezbede i administriraju Vašu prezentaciju koristeći najnovije firewall tehnologije.

 

Registracija

Pošto ste se odlučili za dobavljača Internet usluga kome ćete pokloniti poverenje, izaberite Internet adresu, i dobili ste Internet, odnosno, veb sajt (web site). S obzirom da svaka Internet prezentacija mora imati jedinstvenu adresu, AFWT će Vam pomoći oko izbora alternativnog imena ako je Vaše već zauzeto.
U zavisnosti od toga da li plaćate zakup prostora za prezentaciju i registraciju, Vaša adresa može biti u raznim oblicima:

  • http://www.besplatnihost.com/VAŠE_IME/
    Ukoliko ne želite da plaćate zakup prostora svakog meseca/godine i registraciju;

  • http://www.VAŠE_IME.com/
    Ukoliko želite da plaćate zakup prostora svakog meseca/godine i registraciju u visini od US $35 (35 USD) godišnje, čime dobijate adresu koja označava internacionalnu kompaniju;

  • http://www.VAŠE_IME.co.yu/
    Ukoliko želite da Vaša adresa ima primer.co.yu oblik (uskoro primer.yu ! ) plaćate samo zakup prostora na mesečnom/godišnjem nivou, dok je registracija besplatna, uz uslov da ste pravno lice iz Jugoslavije.

AFWT će i prijaviti Vašu Internet prezentaciju kod svih važnijih i poznatijih Internet pretraživača kao što su Google, Yahoo!, AltaVista i Excite, a među domaćim Krstarica, YU Search i drugi.
Promociju sajta obuhvataju reklamiranje sajta na Internetu i van njega. Aktivno reklamiranje na Internetu podrazumeva programe razmene banera, sponzorstva nekomercijalnih (a posećenih) sajtova, upotreba posebnih komercijalnih servisa za oglašavanje na Internetu, praćenje i reklamiranje putem News-a, Chat-a, Mailing list-a... Reklamna kampanja van Interneta je takođe stvar marketinga i može se obavljati na sve uobičajene načine (mediji, lična komunikacija, sajmovi - pun frontalan medijski nastup je toplo preporučen).

 

Intraneti

Nema razloga da se dostignuća web tehnologije ostave samo za korisnike Interneta. AFWT može da Vam omogući i Intranet (Internet lokalizovan za unutrašnju upotrebu firme) za internu upotrebu u Vašoj firmi. Intranet Vam unosi interaktivnost dopuštajući automatizaciju Vaših internih procedura kao što su unos podataka i ispunjavanje e-obrazaca (izveštaji o poslu, trošku, agende, rasporedi, i sl.). Intranet funkcioniše u celoj organizaciji objedinjavanjem informacija, obrade podataka i aplikacija za rad sa bazama podataka, kao i podsticanjem timskog rada pomoću umreženih kompjutera.
Uvođenje Intranet tehnologije na Vaše radno mesto olakšaće Vam posao i uštedeti dragoceno vreme!

 

  o nama projekti kontaktenglish
Copyright © 1998-2002 AFWT